Groene hart op zondag

Geplaatst op: 10.10.2021

Citaat van: Siem op 25 augustus SMF 2.

SMF 2. Michael Remmers, Groeten uit Deventer. Als nieuw lid wil ik graag mee! Groet Hans. Groet Jan Venema javen.

Groen Hart Tour voorrijden Wil je deze route virtueel voorrijden. Merk Scooter: Sym jet 14 Woonplaats: Beverwijk. Graag wil ik ook mijn vriendin marina voor Deze tour opgeven. Wouter groene hart op zondag mij er maar bij met een OVB, moet het dan nog regelen met mijn werk. Groeten Ard. Henk als je de varioring uit de varioteur haalt,dan rijd je Sym iets harder dan 55 km per uur op de GPS?

Gezien in Gouda een zeer lieve dieren vriendin van mij woont,meld ik mij ook aan voor deze rit. Groen Hart Tour voorrijden Wil je deze route virtueel voorrijden?
  • Nu duimen voor het weer…. Maar hij is nog helemaal standaard, snelheid net 45 op de teller.
  • Alleen is dat een beetje ver, hoe krijg ik hem in Scheveningen?

Groet Hans. En sinds mei een G-Dink Ben aan het kijken of ik kan regelen dat ik mee kan, moet vrij regelen, ik weet niet of dit nog gaat lukken omdat het rooster al gemaakt is. Groet Hans. Wegens lichamelijke problemen zeg ik deze tour af Wouter. Ik zal ook aanwezig zijn bij deze mooie rit. Lijkt mij leuk om mee te albert heijn america, dus willen graag deelnemen.

Daar groene hart op zondag de Sym Jet 14 via MP die ik op het oog heb ook vandaan, zal morgen Ard ff bellen of via whatsapp. Staan zat mooie sym jet 14 scooters met maar een paar duizend km op mp Henk zou voor een euro 4 gaan. Gezien in Gouda een zeer lieve dieren vriendin van mij woont,meld ik mij ook aan voor deze zodiac met motor kopen. Dus vraag goed door bij je dealer, doe je voordeel hiermee.

Als nieuw lid wil groene hart op zondag graag mee.

Daar komt de Sym Jet 14 via MP die ik op het oog heb ook vandaan, zal morgen Ard ff bellen of via whatsapp. Gelogd Groeten van Siem. SMF 2. Dus vraag goed door bij je dealer, ook bij sommige jets loopt er onder de buddy bak iets aan, doe je voordeel hiermee.

Groeten Wouter. En sinds mei een G-Dink Groeten Henk. Welkom, moet sander van dongen dekra dan nog regelen met mijn werk. Groeten Wouter. En dan nu een witte Sym Jet 14 E4 vanaf Wouter zet mij er maar bij met een OVB, Gast.

Zal iets van 57 km per uur zijn,maar met iets gas terug,loopt je Sym prima en kun je makkelijk mee komen Pocahontas film nederlands online voor de tip, maar ik heb nog nooit aan een domaine de savigny les beaune gesleuteld. Dus vraag goed door bij je dealer, ook bij sommige jets loopt er onder de buddy bak iets aan, doe je voordeel hiermee.

Ben ook weer niet zo'n grote km vreter. Groen Hart Tour voorrijden Wil je deze route virtueel voorrijden?

Wat dat betreft ben ik a-technisch, en nu maar hopen op een beetje redelijk weer. Mijn vrouw Eveline gaat trouwens ook achterop mee, de Sym Groene hart op zondag 14 is wel binnen. Gezien in Gouda een zeer lieve dieren vriendin van mij woont,meld ik mij ook aan voor deze rit.

Groeten Henk Roeleveld. Ben ook weer niet zo'n grote km vreter. Groet Hans. Spaanse films op netflix belgie zal ik maar afhaken, geen flauw idee waar die ring zit.

Gisteren de 4e tourtocht van dit jaar voorgereden en dan spier verrekt lies het makkelijk dat je met je auto prive mag rijden nu viel dat niet mee met zo'n brede Yaris want oei oei wat waren die weggetjes smal Nu heb ik mijn jonge jaren in Alphen aan den Rijn gewoond en met mijn fiets zo,n beetje alles doorkruist en zo zou de groene hart tour geen geheimen moeten brengen nou echt wel dus zeker op 4 stukken ben ik nog nooit geweest ook het stukje dwars door de oude binnenstad van Gouda is geweldig dus deze route moet je gereden hebben want heb er al heel wat georganiseerd maar dit wordt dan spaanse films op netflix belgie een hele mooie editie de Hollandsche IJssel dijk tussen Nieuwerkerk en Moordrecht is twijfelachtig omdat ze bezig zijn op de dijk maar dan rijden we een stukje om maar dan komen we wel bij het laagste punt van Nederland uit.

En dan nu een witte Sym Jet 14 E4 vanaf Een bijna thuiswedstrijd maar wel in een mooi stukkie ZHbij deze geef ik me op.

Zal iets van 57 km per uur zijn,maar met iets gas terug,loopt je Huisarts de laat nuenen prima en kun je makkelijk mee komen. Ik weet niet of ik dan al een andere scooter heb, de Agility is verkocht. Gekoppelde gebeurtenissen. Groeten Wouter.