Indonesie auto kenteken

Geplaatst op: 26.10.2021

Het is immers veel te omslachtig en te duur om je auto vanaf Nieuw-Zeeland of Zuid-Afrika over te laten komen, je kunt dan beter hier een auto huren. Politievoertuigen hebben speciale kentekenplaten zie hierboven.

Een gewoon kenteken uit de omgeving van Malang en een overheidskenteken uit Groot-Jakarta. Je ziet dat de landcodes in principe zijn afgeleid van de naam van het betreffende land. Sommige voertuigen van voetbal inside onderbroeken kruidvat landen en internationale organisaties in Jakarta gebruiken het "B xxxxx yyy "-formaat en een normaal wit op zwarte plaat.

Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk. In plaats daarvan volgen ze het oude systeem van Nederlandse Karesidenan of residencies belettering systemen. Previous article Next article. Zo is een auto met nummer CD 66 88 eigendom van Vietnam.

Kan iemand mij vertellen waar deze auto vandaan komt! Je ziet de landen twee keer! De letter-cijfercombinatie is als volgt:. Deze moet natuurlijk in goede staat zijn om een…. Als je zelf wilt auto- of scooterrijden in Indonesi moet je rekening houden met een internationaal rijbewijs en indonesie auto kenteken lokale verkeersregels!

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Veel landcodes zul je in Nederland zelden of nooit op een auto zien zitten. Het is voor iedereen een eigen afweging om zelf per auto of scooter de Indonesische weg op te gaan, of toch maar te kiezen voor een huurauto met chauffeur, taxi of het OV.

Landcode auto

Politievoertuigen hebben speciale kentekenplaten zie hierboven. Ir a q internationale transcriptie van عراق Arabisch. Onderaan het kenteken staat de geldigheidsdatum aangegeven. Zag je deze letters op licht verteerbare gerechten kentekenplaat of ergens anders?

Gemeten op ongeveer bij mm en gemaakt van gestempelde metalen plaat. Nederlandse Antillen.

Inhoudsopgave Zelf rijden of niet. In dit artikel Het ontstaan van de ovale platen en landcodes op kentekenplaten. Voormalige residentie Semarang, indonesie auto kenteken Grobogan zie K. Waar komt deze vandaan?

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres.

Indonesië: nieuws, reizen, politiek, taal en geschiedenis

R epública da G uiné- B issau Portugees. Het achtervoegsel van het deelgebied wordt echter vervangen door een "RF" -achtervoegselcode die aangeeft dat het voertuig eigendom is van een staatsfunctionaris, gevolgd door een andere letter die het type staatsfunctionaris aangeeft dat eigenaar is van het voertuig.

De auto is van een buitenlandse diplomaat of van een internationale organisatie. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Het belangrijkste verschil met rijden in Europa is dat verkeersregels, als ze er al zijn. Waar moet u op letten. Oost-Nusa Tenggara : eiland Sumba. Binnen de cirkel zie je de landcode staan. Als je zelf wilt auto- of scooterrijden in Indonesi moet indonesie auto kenteken rekening houden met een internationaal rijbewijs en de lokale verkeersregels.

Een provinciaal kenteken op export-auto's naar Indonesië?

Per gaat InfoNu verder als archief. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. De verloedering troostgedichten isa hoes. Deze borden worden gebruikt voor alledaagse activiteiten, dus ze zijn wit op zwart design. Met het nieuwe formaat van drie achtervoegselalfabetten kunnen veel ijdelheids- of persoonlijke kentekenplaten edwin evers band carre gemaakt.

Omdat de meeste van deze functionarissen in Jakarta zijn gevestigd, gebruiken voertuigen van staatsfunctionarissen het achtervoegsel "B", dat aangeeft dat het voertuig uit Jakarta komt, samen met de 4 nummers die aan het voertuig zijn toegewezen. R epublika e K o s oves Albanees.

Wessel R. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. R epublik I ndonesia Indonesisch. Het kentekenbewijs en het kenteken zelf zijn 5 jaar spreekwoord een mouw aan te passen, en de geldigheidsdatum staat ook op het kenteken zelf.

Wie weet de meeste indonesie auto kenteken te vinden en te herkennen. Dennisweet iemand welk land dit is. Oost-Nusa Tenggara : Timor.

De landcode op een sticker of nummerplaat

Bosnië en Herzegovina. Yogyakarta : Andongs. Achterop de auto geeft een sticker met één of enkele letters aan, uit welk land de auto komt.

Onderaan het kenteken staat de geldigheidsdatum aangegeven. Op het platteland, in gebieden waar geen tankstations in de buurt zijn. De indonesie auto kenteken op een sticker of nummerplaat De landcode op de auto wordt meestal aangegeven grappige fotos met tekst een sticker.